Wednesday, May 2, 2007

Täna pärastlõunal sõitis Eesti delegatsioon juba Helsingisse, et valmistuda seal toimuvaks Eurovisiooni lauluvõistluseks. Eestit esindab sel aastal Gerli Padar lauluga "Partners in crime". Gerli enda sõnul ta eriti ei pabista, sest nagu teada, võistlevad sel võistlusel mitte niivõrd lauljad, vaid just laulud. Samuti pole ta ennast teiste võistlevate lauludega eriti kurssi viinud, kuna leidis, et see ei annaks tema esitusele nagunii suurt midagi juurde.

Nagu me kõik teame võitis eelmisel aastal Eurovisiooni lauluvõistluse Soome, lauluga "Hard rock, hallelujah". Seega toimub tänavune võistlus samuti Soomes, Helsingi Hartwall Arenal. Suur pidu kogu Euroopa jaoks saab alguse 10.mai õhtul, kui poolfinaalis asuvad riigid heitlusesse finaalikoha pärast. See on sündmus, mis toob korraga televiisorite ette miljonid inimesed üle kogu Euroopa. Nii, et hoidkem omadele pöialt ja loodame, et ehk õnnestub Gerlil sama hullumeelse teoga hakkama saada nagu ta venna aastal 2001 Kopenhaagenis.

Gerli Padar

4 comments:

Kris said...

Ma kardan et me ei saa poolfinaalist edasi, aga ma loodan, et ma eksin!

siret said...

Ma loodan sama :)

Aga samas on kriitikud juba tükk aega väitnud, et Eurovisioon pole ammu enam mitte laulude, vaid riikide võistlus. Ei saa koha mitte märkimata jätta, et miskipärast on mõne riigi laulud ALATI finaalis, olenemata sellest kui hea lauluga tegelikult tegemist on.

Anonymous said...

Loomulikult astub Gerli venna jälgedes!
Ärapanijad lükkasid ju Paadami väite, et me kunagi poolfinaalist edasi ei saa, ka ümber. Nende arvestuste kohaselt maandume me ilusalt sinna kõige ette :D

Anonymous said...

Mis selle mõte nagu on. Mis jama te ajata. Eurovisioon on täielik ebaadekvaatne riikide vaheline konflikt.